Konjac houbička SRDCE
Kód: 426/CER 426/RUZ Zvolte variantuDetailní popis produktu
Konjac houbičky se vyrábějí z hlízy tropické rostliny Amorphophallus konjac, která se očistí, rozemele, uvaří a následně se vzniklou kaší naplní forma. Technologickým procesem, který zahrnuje pečení, sušení a mrazení uzří světlo světa bílá, základní Konjac houbička.
Aby se ještě vylepšily a zesílily účinky používání Konjac houbiček, přidávají se do konjakové kaše v procesu výroby další užitečné příměsi, které pomáhají zlepšit specifické problémy pleti.
Vyberte si tu, která vám bude nejvíce vyhovovat:
RŮŽOVÝ KONJAC
s růžovým jílem pro hypersenzitivní a citlivou pleť, kterou pomáhá omladit
- skvělá volba pro pokožku NAMÁHANOU EXTRÉMNÍMI VLIVY POČASÍ, ale i výkyvy teplot v důsledku vytápění a klimatizace
- vyživuje, uklidňuje a pomáhá obnovovat pleť
ČERVENÝ KONJAC
s červeným francouzským jílem napomáhá všem samoozdravným procesům
- doporučuje se hlavně na ZRALOU PLEŤ, má čistící a detoxikační účinky
- zlepšuje prokrvení povrchových vrstev pokožky
- pomáhá redukovat vrásky a zarudnutí, čímž se pleť barevně sjednocuje
POUŽITÍ:
Před prvním použitím namočte houbičku do vlažné vody. Houbička nasaje vodu, zvětší svůj objem, krásně změkne. Nyní je plně připravena starat se o vaši pleť. Stisknutím odstraňte přebytečnou vodu. Můžete ji používat jen s vodou, nebo do houby aplikovat malé množství svého oblíbeného čistícího prostředku. Pokračujte jemnou masáží krouživými pohyby.
Po použití ji propláchněte pod tekoucí vlažnou vodou a stisknutím opět zbavte přebytečné vody. Neždímejte.
Zavěste ji, aby mohla volně vyschnout. Před dalším použitím ji stačí opět namočit a rehydratovat.
- Konjac houbičku nikdy nepoužívejte suchou
- je odolná proti bakteriím, a tak se můžete spolehnout ne její bezpečné používání
- můžete ji sterilizovat 1 až 2 minuty ve vařící vodě
- jakmile se začne houbička drolit, je třeba ji vyměnit za novou
- je 100% biologicky odbouratelná a kompostovatelná
SLOŽENÍ: konjac glukomanan, organické a anorganické příměsi
ZEMĚ PŮVODU: Asie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.